Matthew Stafford og Aaron Rodgers har fået hele NFL-verdenen til at spærre øjenene op, efter de i nat viste deres evner, eller mangel på sammen, til at bunde øl.

Vi er over halvvejs igennem off-season. 108 dage er der gået siden Super Bowl blev spillet, og 106 dage er der tilbage, indtil den første kampe i den nye sæson spilles.

Under nattens NBA kamp mellem Toronto Raptors og Milwaukee Bucks kom både Matthew Stafford og Aaron Rodgers i fokus for lidt noget andet end football. De blev nemlig begge set bunde øl.

Rodgers blev af sin holdkammerat, David Bakhtiari, udfordret til at bunde sin øl efter Bakhtiari på bedste vis havde bundet sin egen under en timeout i NBA-kampen. Og man må bare sige, at Rodgers skal nok holde sig til at kaste med footballs.

Efterfølgende kom en video så frem med endnu en quarterback. Lions’ Matthew Stafford blev spottet på en bar, hvor han viste Rodgers hvordan man tyrer øl ned som en chef. Stafford kan nu prale af to ting som Rodgers ikke har:
1) Bundet en øl
2) Kastet for over 5000 yards i én sæson

Det med at tyller øl må næsten efterhånden siges at være en ting for quarterbacks. Tom Brady blev blandt andet også kendt for, at være særdeles talentfuld til at skylle humle ned. Her viste han det på direkte tv.

 

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her