Houston Texans har hyret Nick Caserio fra New England Patriots som holdets nye general manager, men processen, der førte til det valg, har angiveligt skabt lidt problemer i Houston.

Både ESPN og NFL.com skriver således, at holdets stjernequarterback Deshaun Watson er utilfreds med den måde Texans’ ageren. 

Helt specifikt skyldes Watsons utilfredshed, at han kom med input til og gerne ville være mere involveret i general manager-jagten, men at Texans ikke overvejede eller forhørte sig hos de kandidater, quarterbacken bragte til bordet, mens han heller ikke blev taget med på råd.

Samtidig fik Deshaun Watson heller ikke at vide af Texans, at de havde valgt Nick Caserio, og han fandt i stedet ud af det via de sociale medier, hvor han også reagerede umiddelbart efter.

– Nogle ting ændrer sig aldrig…, skrev han i et opslag på Twitter, som blev tolket på mange forskellige måder, men som ifølge ESPN relaterer sig til Texans’ måde at gøre tingene på. 

ESPN understreger også, at Deshaun Watson ikke har noget imod Nick Caserio.

Det er ikke første gang, at Deshaun Watson er utilfreds med Texans’ ageren, og sidste sommer var han efter sigende heller ikke synderligt tilfreds med holdets trade af stjernereceiveren DeAndre Hopkins – ikke mindst fordi han heller ikke blev informeret om handlen forinden. 

NFL.com skriver, at Watson er “ekstremt utilfreds”, og at holdet ikke har kunnet komme i kontakt med ham i de seneste dage. 

Den 25-årige stjernequarterback har kontrakt med Texans indtil sommeren 2025.