Selv om receivere, runningbacks og diverse forsvarsspillere snupper de største overskrifter i medieverden, sker der også ting på specialistpositionerne.

Den utroligt stabile kicker Wil Lutz er elsket i New Orleans, så meget, at han har fået en kontraktforlængelse, der skal holde ham i klubben de næste fem år. Det offentliggjorde klubben i dag onsdag.

Der er endnu ingen detaljer omkring den lønmæssige kompensering, men mon ikke den blot 24-årige kicker bliver betalt som en af de bedste på positionen.

Lutz kom til klubben i 2016, efter han ikke var blevet draftet og ikke kunne slå mægtige Justin Tucker af pinden i Baltimore. Efterfølgende har han bevist at være en af ligaens mest stabile kickere. Den første sæson for Saints var ikke specielt køn, men der var store forbedringer at spore i år to. Lutz kommer ud af den forgangne sæson med sine bedste professionelle præstation.

I 2018 ramte Lutz på 28 af 30 spark (93,3%), den længste træffer kom fra 54 yards ude, tre yards kortere end karrierens bedste, som han ramte fra 57 yards i sin rookiesæson. Lutz ramte også på 52 af 53 mulige ekstrapoint. Havde det ikke været for en fremragende sæson fra Aldrick Rosas fra Giants, havde Lutz været en oplagt kandidat til både Pro Bowl og en All-Pro plads.

I stedet må den unge kicker nøjes med en forlængelse på fem år. Jobsikkerheden for kickere er meget lav, så daler niveauet bliver det nok ikke til fem år. Michael Detillier fra en lokal radiostation sammenligner i øvrigt Lutz’ første tid i klubben med den danske Saints-legende og Hall of Famer, Morten Andersen.