Miami Dolphins var angiveligt ude efter quarterback Tyrod Taylor, men det bliver i stedet Los Angeles Chargers, der bliver quarterbackens næste klub.

Efter at være blevet til overs i Cleveland grundet Baker Mayfields gennembrud, kan quarterback Tyrod Taylor nu se frem til solrige omgivelser. Den atletiske quarterback skal ifølge NFL Networks Ian Rapoport tilbringe de næste to år i Los Angeles som ny Chargers-spiller. Det forlyder endnu ikke, hvor meget han skal have i løn for det job.

Det bliver dermed ikke til en startertjans til Taylor, der må tage til takke med at være reserve til Philip Rivers.Miami Dolphins skulle ifølge flere troværdige journalister have haft et godt øje til Taylor, men han skifter i sidste ende til Los Angeles.

Taylor var en fremragende collegespiller, der trods en lav draftstatus (6. runde i 2011) har bidt sig fast i NFL. Den nu 29-årige quarterback har startet kampe for Buffalo Bills og Cleveland Browns og spillet i flere kampe for Baltimore Ravens. Quarterbackens erfaring er et kæmpe plus, for selv om Philip Rivers har startet samtlige grundspilskampe siden 2006 (208 i streg), så er det godt at være forberedt på det værste.

Taylor selv har desværre for ham haft lidt for mange skader i sin karriere. Det er en af grundene til, at han nu er reserve. I 2015 blev den nye Chargers-spiller valgt til Pro Bowl, men de fleste eksperter ser ham som en risikoundgående quarterback, der måske ikke vinder mange kampe på egen hånd, men han taber dem heller ikke. At undgå at tabe er oftest en reservequarterbacks største opgave, så rollen passer på papiret godt til ham.