Efter kun et år i Seattle Seahawks vender den unge defensive-linjemand tilbage til holdet der draftede ham i 2014. Aftalen lyder på 12,45 millioner dollar over tre år med 5 millioner dollar garanteret.

Man kan jo fortryde sine valg. Det virker det ihvertfald til, at Minnesota Vikings har gjort. Tidligere har de både ladet defensiv linjemand Tom Johnson og Shamar Stephen gå til Seattle Seahawks. Fælles for dem begge er dog, at de kun har nået at spille én sæson for Seahawks, før at Vikings hentede dem tilbage igen. Det skete Johson sidste i sæson, og nu er det sket for Stephen.

Den 28-årige spiller har ifølge Tom Pelissero underskrevet en tre-årige kontrakt med Vikings, til en værdi af i alt 12,45 millioner dollars, hvor af de 5 millioner er garanteret.

Det er ikke meget økonomi, som Vikings har haft at rykke med i dette års Free Agency. Tidligere har de sagt farvel til startede safety Andrew Sendejo, startende guard Mike Remmers og startende linebacker Anthony Barr. Både startende defensive linjemand Sheldon Richardson og backup Tom Johnson er også free agents.

Dermed giver handlen med Stephen en tiltrængt ro, til et hold der nok mest kigger frem mod dette års draft, hvad angår at hente nye forstækninger ind.

Stephen startede 15 kampe for Seahawks sidste år, og stod for 11 solo tacklinger og to sacks.