Selv om free agency og draften er overstået, så er der stadig spillere, der står uden kontrakt, flere af disse af tidligere prominente navne.

Runningback Sony Michel leder fortsat efter en ny arbejdsgiver efter han ikke fik ny kontrakt i Los Angeles, men den erfarne angrebsspiller er ikke helt upopulær. Runningbacken besøgte onsdag d. 4. maj Miami Dolphins og skal senere samme uge en tur til New Orleans for at snakke med Saints om et muligt samarbejde. 

Det skriver ESPNs reporter, Jeremy Fowler på Twitter.

Michel er blevet 27 år gammel, men karrieren har aldrig rigtig taget fart. New England Patriots valgte spilleren i første runde af draften i 2018, men han nåede kun at spille tre sæsoner for klubben og rundede aldrig 1000 løbeyards i en sæson, trods han var tæt på i både 2018 og 2019.

Patriots tradede Michel inden 2021-sæsonen, hvilket førte til personlig succes for spilleren. Rams sendte et femte og sjetterundevalg til Patriots for spilleren, der førte holdet an i løbeyards i en sæson, hvor Rams endte med at vinde Super Bowl. Det var dog en kamp, hvor Michel blot løb to gange for to yards.

Hos Dolphins og Saints er der mulighed for at tilspille sig en rolle, men chancen er nok størst hos sidstnævnte, der kan ende med at miste Alvin Kamara til karantæne efter han var involveret i et overfald tidligere på året.