New Orleans Saints er nået til enighed med runningback Latavius Murray om en fireårig kontrakt til 14,4 millioner dollar. Ifølge ESPN og NFL Network betyder det, at Mark Ingram ikke vender tilbage til klubben.

New Orleans Saints skifter ud på runningback-positionen bag den eksplosive alt-mulig-mand Alvin Kamara.

De forsvarende NFC South-mestre har lavet en aftale med den tidligere Oakland Raiders- og Minnesota Vikings-spiller Latavius Murray, der kommer til på en fire-årig kontrakt til 14,4 millioner dollar. Det skriver ESPN’s Adam Schefter.

Murray gjorde en fin figur som førstereserve i Minnesota de seneste to sæsoner, hvor han samlet noterede sig for 14 touchdowns. Han har faktisk bragt bolden i endzone på et løb hele 34 gange indtil videre i hans fem sæsoner i NFL.

Aftalen med Murray betyder samtidig, at Saints ikke fortsætter samarbejdet med runningback Mark Ingram, der har spillet hele sin otteårige NFL-karriere i New Orleans, siden klubben valgte ham i slutningen af første runde af 2011-draften. Ifølge Schefter NFL Networks Tom Pelissero var parterne ellers i forhandling, men kunne ikke nå til enighed.

Dermed skal Ingram finde en ny arbejdsgiver for første gang i karrieren. Han nåede at løbe for 6.007 yards og 50 touchdowns i Saints-trøjen.