New York Jets har lyttet til deres nye quarterback og hentet en af hans gamle buddies til klubben.

“We’ll put the band back together, do a few gigs, we get some bread. Bang!”

Den legendariske kommentar fra filmen Blues Brothers kan efterhånden nærmest relateres til New York Jets. Først var det receiver Allan Lazard, der fik en fire-årig kontrakt med Jets, så langt om længe fulgte quarterback Aaron Rodgers efter, og nu har Jets så også skrevet kontrakt med receiver Randall Cobb.

Den produktive Packers-trio bliver igen holdkammerater, men det kan blive småt med tid sammen på banen.

Den 32-årge Cobb spillede størstedelen af sine 10 NFL-sæsoner med Rodgers i Green Bay, og de to er bedste venner. De forlod også banen sammen, da Packers tabte 2022-sæsonens sidste grundspilskamp til Lions, hvilket skulle vise sig også at være deres sidste kamp for Packers, men altså ikke deres sidste kamp sammen.

Cobb og Lazard var begge på en ønskeliste over free agents, som Rodgers fremhævede i marts, da den firedobbelte MVP havde de indledende samtaler med Jets, og nu har de altså opfyldt hans ønske.

Men det er et hold spækket med wide receivere, som Cobb kommer ind på. Jets superstjerne er sidste års offensive rookie of the year Garrett Wilson. De har også hentet den dobbelte Super Bowl mester Mecole Hardman og Allan Lazard, og har i forvejen Denzel Mims og Corey Davis.