Philip Rivers vil gerne blive i Los Angeles Chargers, men har ikke travlt med at få gang i kontraktforhandlingerne.

I denne offseason har både Russell Wilson og Ben Roethlisberger skrevet under på nye lukrative kontrakter med deres hold, henholdsvis Seattle Seahawks og Pittsburgh Steelers.

De bliver dog ikke nødvendigvis de sidste quarterbacks til at skrive under på en ny aftale. Los Angeles Chargers’ quarterback, Philip Rivers, har nemlig blot et år tilbage af sin kontrakt, og i foråret 2020 står han dermed til at blive free agent.

Efter en sæson, hvor han kastede 32 touchdowns og kun 12 interceptions, vil Chargers dog formentlig holde på ham, og det er ikke utænkeligt, at de giver ham et godt tilbud i løbet af sommeren. Men for Rivers selv er det ikke noget, der haster. Der er ingen deadline, og han har det også fint med at vente indtil foråret med at forhandle kontrakt. Det fortæller han ifølge NFL.com.

– Der er virkelig ikke en (deadline, red.). Jeg vil helt sikkert være taknemmelig for det, hvis muligheden kommer. Jeg har det bare fint, hvor vi er nu, lyder det fra Philip Rivers og tilføjer:

– Jeg har denne sæson tilbage på min kontrakt, og der haster ikke at få noget gjort ved det. Selv hvis det betyder, at jeg spille den komme sæson, vil det være fint. Det vil det virkelig. Vi har en god gruppe her og har gang i noget godt. På nuværende tidspunkt er fokus på at tage et år ad gangen og bare tage det fra der, fortæller quarterbacken.

Rivers fortæller endvidere, at han gerne vil blive i Chargers i fremtiden.

I løbet af den kommende sæson fylder Rivers 38 år, og hans næste kontrakt vil sandsynligvis blive den sidste. Hidtil har Rivers spillet 15 sæsoner for Chargers, der valgte ham i første runde af NFL-draften i 2004. Han har kastet for 54.656 yards, 374 touchdowns og 178 interceptions.