Carolina Panthers har skrevet kontrakt med tight end Hayden Hurst.

Det er knap en uge siden, at Carolina Panthers sendte et gys gennem NFL, da de slog en handel af med Chicago Bears, som gav David Teppers mandskab det første valg i den kommende draft. Til gengæld måtte Panthers hoste op med fire valg i hhv. første og anden runde af kommende drafts samt receiver D.J. Moore.

Derfor har Panthers været aktive på markedet for at kompensere for især tabet af D.J. Moore, som greb 888 yards og syv scoringer i 2022-sæsonen. Onsdag er det så kommet frem, at Panthers har skrevet kontrakt med tight end Hayden Hurst, der skal bidrage til at tage presset af holdets kommende bannerfører – uanset om det bliver C.J. Stroud eller Bryce Young.

Hovedpersonen selv har bekræftet aftalen via sine sociale medier, og ifølge NFL Network har Hurst skrevet under på en treårig kontrakt. Aftalens indhold og økonomi er endnu ikke offentliggjort.

Oprindeligt blev Hayden Hurst valgt i første runde af 2018-draften af Baltimore Ravens. Hurst blev imidlertid overhalet indenom af Mark Andrews – og i stedet har han prøvet lykken i Atlanta Falcons og senest hos Cincinnati Bengals. I den seneste sæson greb Hurst 52 bolde for 414 yards og to touchdowns, mens han præsterede relativt bedre i slutspillet, hvor det blev til 13 grebne bolde for 141 yards og en scoring.