Forholdet mellem receiver Michael Thomas og New Orleans Saints har ikke været perfekt, men de to parter tager en sæson mere sammen.

Michael Thomas forlænger sit ophold i New Orleans, trods der har været spekuleret i receiverens exit efter et skadeshelvede har påvirket de seneste sæsoner. Ifølge ESPNs Adam Schefter så har angrebsspilleren forlænget sin kontrakt med en enkelt sæson.

Der er reelt tale om en justering af den kontrakt, som Thomas tidligere havde med Saints. I den nye aftale vil spilleren maksimalt kunne tjene 15 millioner, men har en grundløn på 10 millioner dollars.

Den 30-årige receiver har ikke spillet nævneværdig football siden 2019, hvor han dominerede NFL med 149 grebne bolde og mere end 1700 receiving yards. Thomas spillede mindre end halvdelen af 2020-sæsonen, sad ude hele 2021 og figurerede kun i tre kampe i fjor.

Saints håber, at skaderne er bag den talentfulde receiver, de valgte i anden runde af draften i 2016. I Thomas’ første fire år i ligaens var han blandt de mest produktive receivere med mere end 5500 receiving yards og 32 touchdowns i den periode.

New Orleans hentede quarterback Derek Carr til inden free agency for alvor gik i gang, han har siden arbejdet på at få Thomas til at forlænge. Nu får han sit ønske opfyldt.