San Francisco 49ers har sikret sig den nu tidligere Atlanta Falcons-runningback Tevin Coleman på en toårig kontrakt til ti millioner dollar. Dermed genforenes Coleman med Kyle Shananan.

San Francisco 49ers er nået til enighed med runningback Tevin Coleman om en toårig kontrakt til ti millioner dollar. Det melder ESPN’s Adam Schefter og flere andre medier.

Kyle Shananan var dygtig til at bruge Tevin Colemans kvaliteter specielt i kastespillet, da han var offensive koordinator for Atlanta Falcons og havde runningbacken under sine vinger. Shanahan har uden tvivl en klar plan for, hvordan han vil benytte Colemans fart.

Coleman blev valgt af Falcons i tredje runde af 2015-draften og har dannet runningback-duo med Devonta Freeman, der ofte var den primære arbejdshest. I San Francisco bør Coleman have en lige så stor rolle som Jerrick McKinnon, der missede 2018-sæsonen med en skade. Det bliver en eksplosiv duo, der vil blive benyttet ofte i kastespillet. 49ers har faktisk også talentfulde Matt Breida, så der bliver hård kamp om spilletiden.

Tevin Coleman havde målt på yards sin bedste sæson i karrieren i 2018, hvor han løb for 800 yards med et flot snit på 4,8 yards per løb og derudover noterede sig for i alt ni touchdowns.