New York Giants’ dyrt indkøbte forsvar var ikke meget værd de sidste 33 minutter af søndagens kamp mod Green Bay Packers. Den defensive linje kunne ikke lægge pres, og så kunne bagkæden ikke dække op. Det var tydeligt, at forsvaret manglede Jason Pierre-Paul. JPP var skadet, og måske har han spillet sin sidste kamp for Giants.

I hvert fald gider han ikke spille på en ny 1-årig kontrakt. Det sagde han mandag til NFL network’s Mike Garafolo: ”Jeg er færdig med at bevise mig! Der er ikke en spiller i ligaen der gør hvad jeg gør, men 7½ finger.”


JPP henviser til det uheld han havde i 2015, hvor han på USA’s uafhængighedsdag fik sprængt 2½ finger af hans ene hånd. Uheldet kostede han reelt 2015-sæsonen, hvor JPP kun spillede 8 kampe, og kun lavede 1 sack. Det var tydeligt at hånden hæmmede ham, og derfor ville Giants ikke give JPP den store kontrakt i dette forår, som han selv håbede på.
Det var forlydende om, at Arizona Cardinals havde tilbudt JPP en større kontrakt, men han endte med at takke ja til Giants’ udspil – en 1-årig kontrakt til $10 mio.
I denne sæson har JPP lavet 53 tacklinger, 7 sacks og 3 forcerede fumbles, i kun 12 kampe, og derfor mener han altså, at han har bevist sig selv. Når free agency åbner i marts er JPP lige blevet 28 år, og han er således i hans bedste alder. Der gættes derfor i, at JPP søger en kontrakt i nærheden af $60 mio over 5 år, et kontraktudspil Giants tidligere skulle have tilbudt ham, men en kontrakt JPP ikke ville nøjes med – det var dog tilbage efter 2014-sæsonen.