Halv pris. Ellers tager vi ham ikke. Så kontant er udmeldingen fra Philadelphia Eagles.

En af de helt store defensive ends i dette års transfervindue, har stadig ikke fundet en arbejdsgiver. Jadeveon Clowney er free agent, men må efterhånden spørge sig selv, om hans prisskilt var lidt for ambitiøst.

Clowney skiftede fra Houston Texans til Seattle Seahawks kort inden sæsonstarten sidste år, og efter en fin sæson på vestkysten blev han free agent med et håb om en stor kontrakt i nærheden af 20 millioner dollars om året.

Det stod ret hurtigt klart, at Seahawks ikke kunne matche det krav, og da andre klubber som Tennessee Titans og Cleveland Browns kom i spil, var det også åbenlyst, at de var interesserede men ville have prisen sat ned.

Seneste skud på en mulig arbejdsgiver er Philadelphia Eagles, men de er slet ikke i nærheden af den oprindelige løn, nærmere halvdelen.

Eagles general manager Howie Roseman har indrømmet, at han var så interesseret i Clowney 2019, at han talte med Texans om en trade, inden den 27-årige forsvarsspiller røg til Seahawks.

For en uge siden kom det frem, at Eagles stadig ikke har glemt Clowney, men med begrænset plads under lønloftet skal prisen langt ned for, at Eagles er et seriøst bud.

Læs også: Her er de 10 bedste free agents

Clowney blev draftet nr. 1 overall af Houston Texans i 2014. Han sad ude det meste af sin rookie-sæson med en skade, og har siden haft flere skadesplagede sæsoner. Sidste år spillede han 13 kampe for Seahawks.