Free agency blev skudt i gang for snart to måneder siden, men en række dygtige spillere sidder stadig og venter på, at telefonen ringer. Vi giver dig overblikket over de bedste tilbageværende free agents

Draften er et overstået kapitel, men dit hold kan stadig nå at forbedre sig, før sæsonen – efter planen – sparkes i gang i september. Måske mangler I en ny quarterback? Dygtige pass rushers? Hjælp til den offensive linje? Eller noget helt fjerde?

Her får du overblikket over de 10 bedste arbejdsløse spillere lige nu.

10. Eric Berry, safety, 31 år

Berry er listens helt store wild card. Han kæmpede med skader i både 2017- og 2018-sæsonen, og da han valgte at sidde hele sidste sæson ude, har vi faktisk ikke set ham spille siden 2016.

Ifølge hans agent vil han tilbage i ligaen, og hvis han kan holde sig skadesfri og genfinde 2016-formen – hvor han var en af ligaens bedste safeties – kan han blive en af free agencys mest værdifulde tilføjelser.

Det er dog et stort ‘hvis’, og derfor ender han sidst på vores liste.

9. Eric Reid, safety, 28 år

Reid var en svaghed i opdækningen i 2019, hvor han tillod over 500 yards i opdækningen og syv touchdowns.

Hans dårlige år giver klubberne mulighed for at købe billigt på en spiller, der i de foregående sæsoner har været en middel til over-middel startende safety med over 100 kampe i bagagen.

Og selv på en dårlig 2019-sæson var han produktiv og lavede over 100 tacklinger og fire sacks.

8. Prince Amukamara, cornerback, 30 år

Opdatering: Prince Amukamara er ifølge flere kilder ved at skrive under med Los Angeles Raiders

For femte gang i karrieren er Amukama arbejdsløs, og det vidner om, at han er god nok til at starte, men ikke god nok til, at holdene prioriterer at beholde ham.

Han spillede dog udmærket sidste sæson, hvor analysesiden Pro Football Focus gav ham den 34. bedste opdækningskarakter af 132 NFL-cornerbacks sidste sæson. Han tillod under 50 yards i opdækningen i 10 af de 15 kampe han spillede.

7. Jason Peters, offensiv tackle, 38 år

Peters har været en af dette årtusindes bedste tackles, og han er indstillet på at fortsætte karrieren.

Selvom han er gammel og har kæmpet med skader, så har han vist højt niveau, når han har været på banen. Han blokerede 602 gange i kastespillet i 2019 og tillod blot tre sacks.

Mon ikke der er et hold eller to, der kunne bruge en erfaren og dygtig venstre tackle?

Næste side: Så er der hjælp til kasteforsvaret!