En hurtig receiver skifter til Seattle Seahawks.

I Seattle har quarterback Russell Wilson allerede et par gode kastemål i Tyler Lockett DK Metcalf, og nu får han endnu en hurtig receiver at kaste til.

Seattle Seahawks er nemlig blevet enige med Phillip Dorsett om en etårig kontrakt. Josina Anderson fra ESPN var den første til at melde om handlen.

– Seattle føles som det sted, hvor jeg kan være den spiller, jeg ved, jeg kan være. Jeg talte med Russell Wilson på FaceTime, mens han trænede. Det viser hans arbejdsmoral. Det gjorde mig ekstra entusiastisk. Jeg tror generelt, at det bare er det rigtige fit for mig, siger Dorsett ifølge ESPN.

Ifølge The Seattle Times var New York Jets, Los Angeles Chargers, Las Vegas Raiders and San Francisco 49ers også interesserede i Dorsett.

I de seneste tre sæsoner har Phillip Dorsett, 27 år, spillet for New England Patriots, og sidste år greb han 29 bolde for 397 yards og fem touchdowns.

I sin karriere har Dorsett ikke levet op til forventinger, der var, da han blev valgt af Indianapolis Colts som nummer 29 i NFL-draften i 2015, og på sine fem sæsoner i NFL har han blot grebet 124 bolde for 1.634 yards og 11 touchdowns.