Los Angeles Chargers forgylder J.C. Jackson med en femårig aftale.

Det er få dage siden, at Los Angeles Chargers handlede sig til Khalil Mack for at give Joey Bosa et tiltrængt supplement. Nu fortsætter Brandon Staley og Tom Telesco den defensive oprustning ved at hente selveste J.C. Jackson ind som ny startende cornerback.

Los Angeles Chargers har sikret sig J.C. Jacksons eftertragtede signatur, da parterne er blevet enige om en femårig kontrakt til værdi af svimlende 560 millioner danske kroner. Og ifølge ESPN er Jackson garanteret at tjene knap 275 millioner danske kroner med sin nye kontrakt.

J.C. Jackson var den mest imødesete cornerback i dette års free agency efter flere suveræne sæsoner for Bill Belichick og New England Patriots. I løbet af sine fire sæsoner i Foxborough leverede Jackson 148 tacklinger, 53 forsvarede kast og hele 25 interceptions.

I fjor var det kun Trevon Diggs (11) fra Dallas Cowboys, der leverede flere interceptions end J.C. Jackson (otte). Til sammenligning forcerede Chargers’ cornerbacks og safeties kun syv interceptions i 2021.

Det bliver særdeles interessant at følge Brandon Staleys forsvar i den kommende sæson, hvor især kombinationen af J.C. Jackson, Derwin James og Asante Samuel Jr. har potentialet til at blive en skræmmende størrelse. Og der bliver brug for alle mand på dæk i en division, som nu tæller Patrick Mahomes, Russell Wilson og Derek Carr foruden Chargers’ egen Justin Herbert.