2018 bød på et mindre gennembrud for den alsidige safety Chargers-safety Adrian Phillips. Nu er Phillips blevet enig med Chargers om en forlængelse.

Los Angeles Chargers har ikke haft de helt store armbevægelser i free agency, og de har i stedet fokuseret en del på at beholde nogle af deres egne med kontraktudløb. Tidligere har man forlænget med linebacker Denzel Perryman og defensive tackle Brandon Mebane.

Nu kan Chargers-fans glæde sig til også at se safety Adrian Phillips på banen for holdet i 2019. Den alsidige safety, der langsomt har arbejdet sig ind på holdet, har skrevet under på en forlængelse meddeler Chargers på deres Twitter-profil.

Phillips blev ikke draftet i 2014-draften, men kom til Chargers efterfølgende. Her bed han sig først fast som special teamer, men de sidste par år har han langsomt fundet en rolle på forsvaret. I 2018 fik han et mindre gennembrud, da han blev en vigtig og alsidig brik for defensive koordinator Gus Bradley.

I alt lavede Phillip 94 tacklinger, slog 8 kast ned og lavede en interception i 2018, hvor han også blev valgt til Pro Bowl som special teamer.