Den mangeårige starter må se sig om efter en ny arbejdsgiver, da Bengals som forventet har givet cornerbacken en fyreseddel.

Det har længe været gisnet om, at Mike Browns mandskab ville vinke farvel til det tidligere førsterundevalg. Tirsdag blev gisningerne til handling og Kirkpatrick skal nu ud og finde en ny arbejdsgiver. Det melder Ben Baby, der følger Bengals for ESPN.

Udbud og efterspørgsel

Bengals har været anderledes aktive i årets free agency. Bl.a. har de hentet to cornerbacks i Trae Waynes og Mackenzie Alexander. Med en gage på 11 millioner dollar, en alder i den farlige ende for NFL-spiller og mere konkurrence var det næsten uundgåeligt, at Kirkpatrick ville blive sorteper. Ved at fritstille Kirkpatrick sparer Bengals godt 8 millioner dollar og får et relativt lille dead cap på lige under 3 millioner dollar.

Kirkpatrick spillede kun seks kampe sidste år, inden han led en knæskade mod Ravens og blev smidt på injured reserve. I sin tid hos Bengals nåede han at spille 99 kampe og var i mange år en solid cornerback, men han nåede aldrig højderne, som han oplevede i college. Her vandt han to nationale mesterskaber med mastodonten, Alabama Crimson Tide, inden Bengals tog ham med 17. valget i 2012.