Reeeach: De 10 værste picks

0

Bonus: QB Kyle Trask (Florida)
Tampa Bay Buccaneers
2. runde, pick 64

Med det sidste pick i anden runde valgte Buccaneers en quarterback, som de med tiden håber på kan løfte arven fra Tom Brady (der kun har været et år i klubben, ej at forglemme).

Kyle Trask kommer til at stå i lære hos Tom Brady, og bedre læremester kan man næppe bede om (med mindre man hedder Jimmy Garoppolo). Men var han virkelig det rigtige valg for dem?

Altså jeg har som sådan ikke noget imod, at de vælger en quarterback med deres andet pick i draften, de skal trods alt have noget nyt blod ind på positionen, men Trask var altså ikke lige mit førstevalg her.

Efter de fem quarterbacks i første runde blev Trask valgt som den første i anden runde og den sjette i alt, foran spillere som Davis Mills og Kellen Mond, der begge gik lige bagefter i tredje runde.

Jeg har kun et ord for det her pick: Reeeeeaaach…

Teis Joranger
Jeg forstår, hvorfor Buccaneers gerne vil se, om de kan ramme på en quarterback, som de kan udvikle bag Tom Brady, og jeg forstår, hvorfor Kyle Trask passer ind hos Arians. I sidste ende er det dog altid lidt uinspirerende at vælge en backup quarterback. Karakter: 4

Læs også: Steals: Claus Elming 10 bedste picks i draften
Læs også: Teis Joranger giver karakterer for 1. runde
Læs også: Elming: Draft-karakterer for alle 32 hold