Reeeach: De 10 værste picks

0

Nr. 3 WR Tutu Atwell (Louisville)
Los Angeles Rams
2. runde, pick 57

Lige som Seahawks, så kan Rams kigge på en af deres forsvarsprofiler med visheden om, at han måske er ligaens bedste på sin position. Men cornerback Jaelen Ramsey kostede dem to første-runde picks, og derfor havde de ikke noget valg i første runde i år.

Lige som Seahawks (og de valgte lige efter hinanden i 2. runde), så følte Rams, at det klogeste valg, de kunne foretage med deres første pick i draften, var en receiver. Og det forstår jeg slet ikke. Og slet ikke når man kigger på Atwell, der godt kan minde om Tavon Austin, som Rams draftede i første runde i 2013. Lille og tynd med masser af fart.

Tavon var et fejlskud, og det er jeg bange for, at Tutu også bliver. Men Rams følte åbenbart, at de skulle give den nye quarterback Matthew Stafford et hurtigt våben, selvom de har hentet DeSean Jackson i free agency.

Teis Joranger
Jeg fatter ingenting. Hold nu op. Jeg synes, Tutu Atwell er dårlig. Så kort kan det siges. Han er hurtig, men så hurtig er han ikke. Han er en dårlig ruteløber. Og han er den mindste spiller draftet til ligaen siden 1999. Og han spiller præcist så lille. Jeg har ham rangeret udenfor top 200, og det er et skandaløst valg i min optik. Karakter: -3

Næste side: Raiders gør det igen