Reeeach: De 10 værste picks

0

Nr. 2 OT Alex Leatherwood (Alabama)
Las Vegas Raiders
1. runde, pick 17

Jeg tror Raiders-fans har det med draften, som Tom Hanks havde det med chokolade i Forrest Gump. You never know, what you’re gonna get. Og i år var ingen undtagelse. Bortset fra deres suveræne trade op og pick i anden runde af safety Trevon Moehrig, så var det en ret dårlig draft (på papiret) for Raiders, og valget af Alex Leatherwood i første runde giver ingen mening.

Der var så mange andre spillere på så mange andre positioner, Jon Gruden og Mike Mayock kunne have valgt med pick 17. Men nej de tog en offensiv tackle, der med stor sandsynlighed var gledet ud af første runde, og som de måske endda selv kunne have fået senere.

Vikings valgte OT Christian Darrisaw seks picks senere, og det betragter de fleste som et steal. Leatherwood var et reach.

Læs også: Steal: De 10 bedste picks i årets draft

Teis Joranger
Sikke et klassisk Gruden-valg. Raiders elsker folk fra de store skoler, og Leatherwood er en stor bamse efter Grudens filosofi. Han er meget ustabil i sit spil, men han er atletisk og stærk. Jeg havde ikke valgt ham i første, men havde ventet til anden runde.

Næste side: Reach out and touch… Payton