Danske Andreas Knappes, snart tidligere, holdkammerat Obi Melifonwu imponerede stort til årets Combine. Det betyder, at safetyen nu er et varmt emne i NFL, hvor det rygtes at han kan tages allerede i første runde af årets draft.

Nu når kaosset fra free agency så småt har lagt sig, er holdene i NFL begyndt at kigge frem mod årets draft. Men selvom der er sket meget siden NFL Combine, er de flotte præstationer ikke blevet glemt.
Det gælder, blandt andre, Obi Melifonwu, der spillede sammen med den danske spiller Andreas Knappe hos UConn Huskies.
Læs også: Patriots ligner Hightowers favorit
Ved årets combine imponerede safetyen med fantastiske resultater i diverse øvelser. Her løb han, på trods af hans store størrelse (ca. 193 cm og 101 kg), 40-yards på blot 4,4 sekunder, mens han også præsterede vilde tal i længde- og højdespring.
Melifonwus utrolige fysik har fået adskillelige hold til at bide mærke i ham. Mandag kom det frem, at Melifonwu inden draftet skal på besøg hos Pittsburgh Steelers, New Orleans Saints og Seattle Seahawks. Det skriver Aaron Wilson fra Houston Chronicle på twitter


Før årets Combine rangerede Fox Sports, Melifonwu som et sent tredje runde valg. Hans imponerende præstation ved Combine har i mellemtiden løftet den status.
Læs også: Video: Interview med Andreas Olesen
Saints vælger i årets draft både som nummer 11 og 32, Seahawks har det 26. valg, mens Steelers har det 28.. Noget kunne altså tyde på at safetyen kunne blive taget allerede sent i første runde. NFL.com’s Bucky Brooks sammenligner ydermere den 22-årige safety med den hårdtslående Seahawks-spiller Kam Chancellor og mener også, at safetyen er et førsterunde-talent.
Vi må håbe, at Melifonwu vil anbefale Andreas Knappe til holdene. Her kunne Seahawks, som også har vist interesse for den danske kicker Simon Mathiesen, i hvert fald bruge den store dansker til at passe på Russell Wilson.