2022-draften er overstået og alle holdene i NFL har fået tilføjet et kuld af nye, unge talenter. På Gul Klud ser vi de kommende dage nærmere på, hvordan holdene har klaret sig og hvilke spillere du skal holde øje med i fremtidige sæsoner. I denne artikel ser vi nærmere på NFC-South, der fik sig et par nye quarterbacks i draften.

Med 2022-draften pakket sammen er det blevet tid til at kigge nærmere på, hvad holdene foretog sig og hvad vi synes om det.

Vi kommer i denne artikel med vores bud på, hvilke draftvalg hos NFC South-holdene, der udgør den bedste og dårligste værdi og vi giver klubben en samlet karakter for 2022-draften.

Rd.PickNavnPositionCollege
18Drake LondonWRUSC
238Arnold EbiketieEDGEPenn State
258Troy AndersenLBMontana State
374Desmond RidderQBCincinnati
382DeAngelo MaloneLB/EDGEWestern Kentucky
5151Tyler AllgeierRBFlorida
6190Justin ShafferGGeorgia
6213John FitzpatrickTEGeorgia

Bedste værdi: Desmond Ridder, QB, Cincinnati
Jeg kan godt lide valgene af Drake London og Arnold Ebiketie til at starte Falcons’ draft, men den bedste værdi må være Desmond Ridder helt nede i tredje runde. Falcons har ikke nogen etableret franchise-quarterback, og Marcus Mariota er lige nu manden, der skal forsøge at dække positionen i år. Hvis han som forventet ikke bliver en stor succes, så har man nu Ridder, der potentielt kan gå ind og give holdet noget fremtid på den vigtigste position på banen. Ridder er en klog quarterback med gode fysiske egenskaber, der mangler lidt præcision og fornemmelse i lommen. Han bør dog passe godt ind i Arthur Smiths system, og jeg synes personligt, at Ridder har potentiale til at blive en starter i ligaen. Og hvis man finder sådan en i tredje runde, så har man skudt papegøjen.

Værste værdi: Troy Andersen, LB, Montana State
Det var måske ikke chokerende, at Andersen gik i anden runde, men der var mange andre linebackers der faldt i draften, og der var flere talentfulde linebackere, som jeg så et større lys i end Andersen. Linebackeren med det danskklingende navn spillede for den lille skole Montana State, og han var en af de mest atletiske spillere i årets draft. Jeg synes dog også, at han virkelig manglede noget spilintelligens og styrke, og selv på det lave niveau havde han nogle udfordringer. Jeg tror, han skal bruge noget tid, og personligt mener jeg bare, at der var mange bedre muligheder på brættet. Især for et hold som Falcons, der kunne bruge hjælp på næsten alle positioner og egentlig har nogle brugbare linebackere.

Samlet vurdering:
Det var svært at gå helt galt i byen for Falcons. De havde så mange mangler, at mange ting havde givet mening. Jeg er dog stor fan af, at de fokuserer på wide receiver og pass rush med deres to første valg. De to positioner var exceptionelt ringe besat, og både London og Ebiketie var spillere, jeg personligt var fan af. Jeg kan også rigtig godt lide Desmond Ridder-valget, og DeAngelo Malone er også en talentfuld spiller, omend det måske var en tand for tidligt. Jeg er glad for, at Falcons ikke tog en runningback tidligt i draften, men det er nu ikke sådan, at Tyler Allgeier begejstrer mig betydeligt. Overordnet set var Falcons’ draft god med fokus på mange af de rigtige ting, men jeg savnede måske lidt på safety og noget konkurrence på den offensive linje, og derfor bliver det kun til et 10-tal

Karakter: 10

Næste side: Panthers fik sig en quarterback