Hvis ikke du kender Joe Mixon, så er det på tide, at du lærer ham at kende. Havde han ikke haft problemer uden for banen, var han af mange anset som draftens bedste runningback. Men se her, hvorfor han ikke bliver drafted i første runde.

Mixon er et supertalent på runningbackpositionen, og der var mange, som glædede sig til at se ham præstere til dette års scouting combine.
Desværre måtte han ikke deltage.
Mixon er en af de spillere, som er blevet ramt af den nye regel, der forbyder spillere at deltage, hvis de har været i konflikt med loven. Han måtte derfor se langt efter en invitation til Indianapolis og muligheden for at vise sig frem.
Tilbage i 2014, da Mixon stadig var freshman [førstårselev], slog han en kvinde, hvilket blev optaget på et overvågningskamera på et lokalt spisested. Dette medførte en reel shitstorm, og Mixon blev efterfølgende idømt samfundstjeneste og behandling. Videoen blev offentliggjort af dommeren, og har du mave til det, kan den ses her:

Men holdene er stadig interesserede

Flere eksperter har udtrykt ærgrelse over beslutningen, som NFL har truffet. Mixons talent gør, at det er utænkeligt, at han ryger længere ned end 2. runde af draften. Der er derfor flere hold, som har en interesse i at snakke med den unge mand og finde ud af, hvem han er. Men med karantænen har holdene fået sværere ved at komme i snak med ham og Mixon har samtidig fået sværere ved at forklare sig til hans kommende arbejdsgivere.
Med scouting combinen ude af billedet var der derfor kommet endnu større fokus på Oklahoma Universitys (OU) og Mixons pro day, hvor de spillere fra OU, som ikke var invitereret til scouting combine, fik mulighed for at vise sig frem.


Allerede inden Mixons pro day var der allerede hold, som mødtes med ham. Browns, Saints, Browns og Bengals havde alle hold repræsentanter på plads, som kunne tage en snak med den kontroversielle runningback for at danne sig et mere helstøbt indtryk af ham.

Hans Pro day

Mixons pro day er netop afsluttet og her blev han vejet til 228lb, og han løb de 40 yards på 4.43 sekunder – hurtigst af de 5 højest rangerede runningbacks i årets draft.


Hans pro day blev tilfældigvis afholdt på kvindernes internationale kampdag.