Første runde bød på fem quarterbacks, et par trades og som altid nogle overraskelser. Første runde er dog langt fra alt i en draft, og på andendagen sætter nogle hold virkelig trumf på. Her er de bedste spillere tilbage til fredagens to runder.

De første 32 valg bød på overraskelser, trades og fem nye spændende quarterbacks. Du kan se, hvordan første runde forløb i vores liveblog, hvor jeg (Teis Joranger red.) gav kommentarer og karakterer til de 32 valg. Du kan også læse, hvem, Claus Elming synes, vandt og tabte i første runde i hans vindere og tabere-artikel.

Der er dog meget mere draft i vente natten til lørdag, og her afvikles de altid vigtige anden og tredje runde. Kan man finde startere på andendagen, vil man for alvor ligne vindere om et par år.

Men hvem er så tilbage? Her får du en liste med de spillere, jeg synes, er de 15 bedste tilbageværende spillere. I kan se hele min rangering af 235 spillere i årets draft på mit endelige big board.

De 15 bedste spillere tilbage

LB/S, Jeremiah Owusu-Koramoah, Notre Dame (Nr. 13 på mit board)
En af de større overraskelser var, at Owusu-Koramoah ikke blev valgt i første runde. Den atletiske linebacker/safety-hybrid er dygtig i opdækningen og burde kunne hjælpe de fleste hold. Men netop hans ikke-veldefinerede position er formentlig, hvad der koster ham.

WR, Terrace Marshall, LSU (Nr. 14 på mit board)
Jeg er stor fan af Terrace Marshall, og jeg tror egentlig, at han var gået i første runde, hvis det ikke havde været for nogle knæskader, som skulle bekymre holdene. Vi må se, hvor langt han falder pga. disse skadesbekymringer.

WR, Elijah Moore, Ole Miss (Nr. 16 på mit board)
Jeg er ret overrasket over, at Moore ikke blev valgt. Hans momentum har været stærkt de sidste par uger, og jeg synes, han er en strålende spiller. For mig er han langt bedre end Kadarius Toney, som Giants tog med 20. valget. Jeg forventer, at Moore bliver valgt hurtigt i anden runde.

EDGE, Azeez Ojulari, Georgia (Nr. 17 på mit board)
Ojulari var min højest rangerede EDGE i årgangen, men ligesom Marshall er det lægelige årsager, der koster ham. NFL-holdene fandt efter sigende en knæskade, der bekymrer dem, og det koster bare altid dyrt.

DT, Christian Barmore, Alabama (Nr. 20 på mit board)
Der blev overhovedet ikke valgt en defensive tackle i første runde. Barmore havde bestemt talentet til at gå i første, men der går rygter om, at han er en pain in the ass, og NFL-holdene er meget bange for hans vilje til at lytte til coaching.

S, Trevon Moehrig, TCU (Nr. 21 på mit board)
Der blev heller ikke valgt en safety i første runde, og det er en ganske svag årgang. Trevon Moehrig kunne dog være blevet valgt, og jeg forventer, at han bliver valgt hurtigt i anden runde.

C, Landon Dickerson (Nr. 22 på mit board)
Endnu en spiller med skadesbekymringer. Han har været skadet i fire ud af fem af sine college-sæsoner, og han er lige nu på vej tilbage fra en korsbåndsskade. Jeg tror dog, at han bliver valgt tidligt på andendagen.

OT, Teven Jenkins (Nr. 23 på mit board)
Det var lidt en overraskelse, at Jenkins ikke blev valgt i første runde. Han er en fysisk stærk tackle, der testede godt. Rygterne går på, at han har en personligt, der er lidt speciel, og det skulle have skræmt nogle hold. Men mon ikke, han bliver valgt ret hurtigt på andendagen.

OT Samuel Cosmi (Nr. 26 på mit board)
Det var ikke forventet, at Cosmi blev valgt i første, men jeg kan godt lide ham. Jeg synes, han giver strålende værdi her i anden runde. Han er en super atlet, der skal have poleret teknikken lidt.

RB, Javonte Williams, North Carolina (Nr. 28 på mit board)
Der gik to runningbacks i første runde, men jeg synes, at Javonte Williams er bedre. Jeg forventer egentlig, at han bliver valgt meget hurtigt i anden runde, og jeg ville især holde øje med Jets eller Falcons her i toppen af anden runde.

DT, Alim McNeill, N.C. State (Nr. 30 på mit board)
Der var ikke mange chancer for, at McNeill ville gå i første runde, men jeg er nok logofører på McNeill fan-toget. Han er eminent mod løbet, og jeg ser større potentiale end andre mod kastet. Glæder mig til at se, hvor han ender.

WR, Rondale Moore, Purdue (Nr. 34 på mit board)
Der er stadig god værdi at hente på wide receiver. Rondale Moore er en lille men super eksplosiv type, der kan give en masse x-faktor til et hold fra en slotreceiver-position.

CB, Ifeatu Melifonwu, Syracuse (Nr. 35 på mit board)
Der røg en del cornerbacks i første, så min højest rangerende tilbage er Melifonwu. Han vil ikke passe ind i alle systemer, men jeg ser godt potentiale i et cover 3 eller zonebaseret cover 2 forsvar. Han er stor og dygtig i zoneopdækningen.

TE, Pat Freiermuth, Penn State (Nr. 37 på mit board)
Jeg er ret stor fan af Freiermuth, som jeg tror kan blive en rigtig fin tight end i ligaen. Jeg ved, at nogle hold har kig på ham her i anden runde, så mon ikke, man skal forvente, at han går senest i midten af anden runde.

OT/OG, Jalen Mayfield, Michigan (Nr. 39 på mit board)
Der er stadig masser af god værdi at hente på den offensive linje. Jalen Mayfield ser jeg mest som guard i NFL, men den unge herre har god kropskontrol og god power. Jeg tror på, han bliver en solid NFL-starter, og han ville være et godt valg i anden runde.