Cincinnati Bengals har valgt den højst kontroversielle runningback, Joe Mixon, i midten af anden runde. Mixon slog i 2014 en kvinde i gulvet på voldsom vis.


Runningback Joe Mixon har været et af de mest polariserende navne i dette års draft. Nu er han blevet valgt i anden runde af NFL Draften af Cincinnati Bengals.
I juli 2014 slog Mixon en kvinde i gulvet efter et skænderi på en bar. Et slag, der kostede kvinden flere brækkede knogler i ansigtet.
Der var derfor i høj grad tvivl om, hvorvidt han ville blive draftet eller ej. Flere NFL-hold havde slet ikke runningbacken på deres draft board, mens en gruppe havde Mixon forbi til besøg og viste interesse i at vælge ham på trods af forhistorien.
Det mandskab, der måske var varmest på Mixon, var lige netop Bengals, som valgte ham med draftens 48. pick. Ser man udelukkende på hans kvaliteter som runningback, er han muligvis den mest komplette på positionen i årets draft. Målt på hans evner på football-banen er han et top 15-valg.
Herunder kan du se den uhyggelige episode for tre år siden, hvor Mixon tyede til vold efter et kort skænderi. Vi advarer om stærke billeder.