Når årets draft løber af stablen i Philadelphia i den kommende uge, er langt de fleste mest optaget af om Browns vælger Myles Garrett eller måske endda Mitch Trubisky med deres førstevalg. Og derudover kigger alle fans efter hvilke unge kræfter, der skal forsøge at forstærke lige netop vores favorithold.
Men for alle os med rødbedefarvet pas er årets draft som bekendt ekstra interessant, fordi et par af vores landsmænd har muligheden for at blive valgt. Spændingen om hvor henholdsvis den offensive linjemand Andreas Knappe og kicker Simon Mathiesen skal hen er stor.
Faktisk blev den så stor for danske Glenn Jørgensen fra København — som efter alt at dømme holder med Cincinatti Bengals — at han benyttede lejligheden til at spørge klubbens webredaktør Geoff Hobson om udsigterne for vores landsmænd i forbindelse med, at Hobson besvarede spørgsmål på tigernes hjemmeside.
“Draftsite.com forudser faktisk, at Bengals vælger Knappe med deres sidste valg i draften (#251). Han lyder bestemt som en type for Bengals på grund af sin størrelse. Han er helt sikkert en fascinerende fyr for alle klubber, og vi ved at Bengals vil have dem store,” svarede Hobson på Glenn Jørgensen’s spørgsmål.
Også kicker Simon Mathiesen fik et par ord med på vejen fra Hobson, som er en anerkendt ekspert og insider hos Bengals.
“Han må være meget atletisk siden Northwest Missouri State hentede ham ind som receiver. Man ryger ikke på halen over hans statistikker, men hans præcision og størrelse er lovende. Jeg er sikker på, at de har kigget på ham,” lød vurderingen fra Hobson.