San Francisco 49ers overvejer, at vælge quarterbacken Mitchell Trubisky som nummer to i årets draft. Det melder NFL.coms Ian Rapoport


Mens det virker sikkert, at Myles Garrett ryger til Browns med årets førstevalg, er der stadig stor tvivl om hvad 49ers gør med det andet.
***Læs også: Adrian Peterson tæt på aftale med Saints
Flere spillere, som Stanfords Solomon Thomas, LSUs Leonard Fournette og Ohio States Marshon Lattimore, samt muligheden for at trade ned er blevet nævnt flittigt. De seneste rygter peger dog i en anden retning – en quarterback.
Kyle Shanahan har ikke fremtidens quarterback på holdkortet, hvor man kun råder over Brian Hoyer og Matt Barkley. Ingen af de to er en langsigtet løsning, og Shanahan og general manager John Lynch kunne altså fristes til at vælge North Carolinas Mitchell Trubisky.
Trubisky betragtes som den mest talentfulde quarterback i en skuffende årgang, der også besidder Deshaun Watson og Patrick Mahomes.
***Læs også: Peppers taget med fortyndet dopingtest
Det skal dog ikke udelukkes, at Lynch og 49ers blot har sat gang i Trubisky-rygterne for at hæve trade-prisen på andetvalget ved at signalere, at de vil tage årets bedste quarterback for næsen af de andre.
49ers kan nemlig forstærkes på næsten samtlige positioner, og flere draftvalg giver muligheden for det. Især Cleveland Browns, der, udover det første, også råder over det 12. og 33. valg i draften, er blevet nævnt som en mulig trade-partner.
Du kan se hvem vores drafteksperter forventer, 49ers, og dit favorithold, vælger lige her.