Mandag får filmen om Morten Andersen premiere, inden den går på turné i hele Danmark.

Det er de gamle Zulu-drenge, der står bag filmen med navnet Guldjakken – Fra Struer til Hall of Fame.

Jimmy Bøjgaard er idé-mand, Jesper Elming er tilrettelægger, Claus Frederiksen er fotograf, og Morten Andersen er naturligvis hovedperson i filmen, der fortæller historien om, hvordan en dansk udvekslingsstudent blev den mest scorende i NFL-historien.

Med unik adgang ind bag de mest lukkede døre kommer dokumentarfilmen helt tæt på NFL-kickeren Morten Andersen i dagene, hvor han optages i Pro Football Hall of Fame.

Det er første gang, at et kamerahold har været så tæt i hælene på en af de over 300 medlemmer af Hall of Fame, i de dage, hvor de optages og hyldes for deres karriere.

Der er optagelser fra hjembyen Struer, optagelsesdagen i Hall of Fame i Canton, Ohio, og i New Orleans, hvor Andersen i 1982 begyndte karrieren hos Saints.

Morten Andersen viser sider af sig selv og fortæller historier, som selv den største fan ikke har set og hørt før. Om glæderne, de hårde tider og prisen for at tage rejsen fra Struer i 70’erne til amerikansk fodbolds ypperste hæder i Hall of Fame.

Premiere mandag 
Den ikoniske Imperial biograf i København danner rammen om filmens første visning mandag. Her vil Morten Andersen, Jimmy Bøjgaard, Jesper Elming og Claus Frederiksen alle være til stede.

Efter premieren mandag i København tager filmen på rundtur i det ganske land. Morten Andersen og Jimmy Bøjgaard er til stede ved alle visninger.

Morten Andersen og Jimmy Bøjgaard vil introducere filmen for publikum i alle byer, ligesom der vil være mulighed for at møde dem og måske endda få taget et billede inden visningen.

Tourplan:
Mandag den 12. nov. kl. 21.30: Imperial, København (Danmarkspremiere)
Tirsdag den 13. nov. kl. 17.00 og 19.00: Medietanken, Holstebro
Onsdag den 14. nov. kl. 19.00: Aalborg, Kennedy (Nordisk Film)
Torsdag den 15. nov. kl. 21.30: Aarhus C (Nordisk Film)
Lørdag den 17. nov. kl. 11.30: Kosmorama, Haderslev
Lørdag den 17. nov. kl. 14.30: Esbjerg (Nordisk Film)
Søndag den 18. nov. kl. 13.30: Herning (Nordisk Film)
Søndag den 18. nov. kl. 19.00: Odense (Nordisk Film)
Mandag den 19. nov. kl. 18.30 og 19.00: Apollon, Struer