Der har været gang i Tampa i denne offseason, holdet vender stærkt tilbage for at forsvare deres store sejr fra 2020-sæsonen, og nu melder de ud med endnu en stærk nyhed.

Efter Atlanta Falcons nåede milepælen tilbage i august måned, så starter de forsvarende Super Bowl-vindere, og Atlantas divisionsrivaler, september stærkt ud med samme annoncering. Samtlige spillere på holdet er nemlig blevet vaccineret mod COVID-19, det fortæller holdets cheftræner Bruce Arians.

Den populære træner fortæller også, at samtlige personer i trænerstaben og de øvrige ansatte også har fået en af de godkendte vacciner.

Buccaneers formåede som det første Super Bowl-vindende hold siden 1979 at bringe samtlige startere tilbage. Med vaccinestatussen har holdet fået endnu en taktisk fordel i deres forsøg på at genvinde titlen. Spillerne kan nu frit færdes hinanden, de slipper for masker og for isolation, hvis en af deres holdkammerater skulle blive smittet med coronavirus.

En af de sidste spillere, der manglede at blive vaccineret var runningback Leonard Fournette, der var en meget betydningsfuld spiller i den forgangne sæsons slutspil. Ifølge den lokale journalist Greg Auman, så ændrede Fournette mening, idet han ønskede at gøre det rigtige. Samtidig slår spilleren fast, hvor vigtigt det er for holdet, at alle man er klar til kamp.