Leonard Fournette er tilbage i NFL, efter at han er stødt til Buffalo Bills’ trup.

Efter at være gået arbejdsløs siden foråret er Leonard Fournette tilbage i NFL. Fournette og Buffalo Bills er nået til enighed om en kortvarig kontrakt, som i første omgang betyder, at den 28-årige runningback bliver tilknyttet holdets “practice squad”.

Det må forventes, at Leonard Fournette bliver aktiveret til Bills’ kamptrup, når han har fundet sig til rette i Buffalo. Der skal Fournette hjælpe med at aflaste James Cook og Latavius Murray, som pt. deler arbejdsbyrden i Bills’ angreb med Josh Allen. Det skal også ses i lyset af, at Damien Harris døjer med en nakkeskade.

Buffalo Bills kom senest tilbage på sporet, da de besejrede Fournettes tidligere arbejdsgiver Tampa Bay Buccaneers i torsdagskampen. Med sejren har Bills vundet fem af otte kampe i sæsonen, og kæmper for at avancere til det forjættede slutspilsland.

Netop Leonard Fournette har tidligere bevist, at han kan være en afgørende spiller i slutspillet. Fournette var en bærende del af Buccaneers’ angreb, da de vandt Super Bowl LV i 2021, da han løb for 300 yards, greb bolde for 148 yards og scorede fire touchdowns i de fire slutspilskampe. Præstationen gav Fournette kælenavnet “Playoff Lenny”.