Det her er stedet, du skal være, hvis du gerne vil se de helt store højdepunkter fra den første uge med College Football.

Hver uge bringer vi en samling af de største spil, som du er nødt til at se. Hvis du gerne vil læse mere om resultaterne i de største kampe fra uge 1, så skal du klikke her. Det her er spil, der får dig op fra stolen, og intet andet!

Anthony Richardson fra Florida Gators er en QB, der både kan kaste og løbe. Eller skulle jeg sige danse. Se herunder, hvordan han fuldstændig snyder forsvarsspillerne fra Florida Atlantic. Kropsfinterne er et højdepunkt i sig selv, men det fede her er særligt springet til sidst, som nærmere hører hjemme i en OL-disciplin.

Det er så typisk Alabama og Nick Saban, at der bare træder en ny quarterback ind, som ser fantastisk ud. Bryce Young sendte denne raket afsted til Jameson Williams, som fuldendte det geniale spil med et touchdown efter at have brændt et par forsvarsspillere af.

Hvor mange forsvarsspillere skal der til for at stoppe Kyren Williams? I hvert fald flere end på spillet her. Først sender han en modspiller ud på tilskuerrækkerne, inden han strækker armen ud og fjerner en anden. Overlegent af running backen fra Notre Dame.

Det er altid spændende, når der skal konverteres på en fjerde down. Succeskriteriet er som regel et ny sæt downs, men det topper den lige, hvis spillet ender med et touchdown. Atletiske Anthony Brown fra Oregon Ducks valsede direkte forbi Fresno States forsvar på det vigtigste tidspunkt i kampen.

Hvad er værre end én interception, som ender med et touchdown? To! Michael Penix Jr. må have haft mareridt efterfølgende om cornerbacken Riley Moss, der to gange i kampen mellem Iowa og Indiana stjal en aflevering og løb i endzone.

Kayvon Thibodeaux blev inden sæsonen belønnet med en førsteplads på Gul Kluds liste over bedste spillere i College lige nu. Hvis man vil have et eksempel på, hvorfor han har fået den fornemme placering, så se bare dette sack. Hvis han fortsætter sådan, så kunne det godt ligne, at en forsvarsspiller bliver den næste Heisman-vinder.

Det sker ikke tit, at der bliver blokeret et field goal. Men når det sker, så er det naturligvis et højdepunkt! Arnold Ebiketie fra Penn State havde en monsterkamp, hvor særligt denne blokering trækker hans præstation op.

Det lå ikke i kortene, at Virginia Tech skulle vinde over North Carolina, og slet ikke at de skulle neutralisere quarterback Sam Howell på den måde. Se bare denne interception på Howells sidste chance i kampen for at få vendt resultatet. Måske Hokies skal tages seriøst i kampen om ACC-titlen i år?

Hos Notre Dame løber den bedste safety i College rundt. Wow, hvor er Kyle Hamilton bare god. Han hev to interceptions ind mod Florida State, men særligt den anden springer i øjnene. Ingen aflevering er sikker, når han er på banen.

Ugens bedste catch? Trevonte Rucker fra Jackson State fortjener i hvert fald en applaus for den her aktion, hvor bolden er som limet til handskerne på trods af voldsom turbulens.

Kampen mellem Georgia og Clemson producerede meget få offensive aktioner, som der er værd at tale om. Til gengæld var der en perlerække af defensive højdepunkter, som særligt Georgia stod for. Udover et hav af sacks, så kom denne interception, der er rigtig vigtig i en kamp med lav offensiv produktion.

Et af ugens længste kast kom fra quarterback Cade McNamara, der på smukkeste vis fandt Ronnie Bell i Michigans sejr over Western Michigan.

I kampen mellem Tulane og Oklahoma forventede de fleste nok, at Oklahoma ville stå for de flotte offensive spil. Spencer Rattler og Marvin Mims spillede da også godt, men det offensive højdepunkt i kampen var dette catch fra Tulanes Cameron Carroll.

Det sidste højdepunkt er den første scoring i kampen mellem Boise State og UCF, der kom på en interception af Tyric LeBeauf, som blev returneret for intet mindre end 100 yards. Det er ikke hver dag, at en forsvarsspiller skal løbe så langt den anden vej!