For andet år i træk skal Clemson University deltage i college-finalen. I en tæt kamp mod Ohio State kæmpede de sig tilbage efter at have været bagud og vandt med et sent touchdown 29-23.

De forsvarende mestre, Clemson University, får muligheden for at forsvare deres titel i college-finalen. Efter en tæt kamp, hvor Ohio State førte i lange perioder, scorede Clemson et sent touchdown og tog sejren 29-23. Her møder de Louisiana State University (LSU), der vandt sin semifinale stort over Oklahoma.

Med sejren fortsatte Clemsons stortalent Trevor Lawrence sin utrolige stime, der nu lyder på 25 kampe uden et eneste nederlag. Clemson vandt sidste års sæson med en sejr over Alabama i finalen og har ikke tabt endnu i år.

Ohio State kæmpede eller godt imod, og tog en 16-0 føring i første halvleg efter tre field goals og et langt touchdown-løb af den talentfulde runningback J.K. Dobbins. Clemson svarede dog hurtigt igen med to touchdown-løb. Først et otte yards løb af runningback Travis Etienne, inden Trevor Lawrence selv løb 67 yards til end zone.

I anden halvleg bølgede kampen frem og tilbage, men et touchdown-kast til Travis Etienne med under to minutter igen gav Clemson den afgørende 29-23 føring.

College-finalen mellem Clemson og LSU spilles d. 14 januar.