Deshaun Watson er tirsdag mødt ind som Cleveland Browns-spiller for første gang. Baker Mayfield er som forventet ikke mødt op.

NFL-holdene begynder i disse dage de første forberedelser frem mod sæsonstart, når spillerne har de første officielle træningsdage i off-season.

I Cleveland byder åbningsdagen på et velkommen til holdets nye franchise quarterback, Deshaun Watson, der tidligere på foråret blev hentet i en monsterhandel med Houston Texans, der blandt andet fik tre førsterundevalg i bytte for Watson.

Browns’ tilføjelse af Deshaun Watson har været mødt af kritik, da Watson stadig har anklager om seksuelle overgreb på en række kvinder hængende over sig.

Mayfield bliver væk
Mens den nye mand bag center er til stede i Cleveland Browns træningskompleks, så har den nu forhenværende starter på quarterback, Baker Mayfield, ikke sluttet sig til sine holdkammerater tirsdag.

Læs mere: Baker Mayfield bryder tavsheden

Baker Mayfield er tydeligvis færdig i Browns efter Watsons ankomst. Derfor tog Mayfield i sidste uge bladet fra munden og sagde, at han ikke føler sig respekteret efter sine fire år i Cleveland. Alt tyder på, at vi har set Mayfield i en Browns-uniform for sidste gang.

Spørgsmålet er bare, hvornår Mayfield enten bliver tradet eller fritstillet.

Aktiviteterne for de 32 NFL-mandskaber er her i første fase af off-season-programmet begrænset til møder, styrke- og konditionstræning samt genoptræning. Træning på bane er endnu ikke tilladt.