Cleveland Browns’ forsvarsgeneral er ingenlunde tilfreds med forsvarets start på sæsonen.

Det er ikke mange måneder siden, at Cleveland Browns blev skreget op blandt favoritterne til titlen anno 2021. Forventningerne var især høje til Joe Woods’ forsvar, der havde hentet flere profilerede forstærkninger ind i form af Jadeveon Clowney, Malik Jackson Takkarist McKinley, Troy Hill og John Johnson III.

Men foreløbigt har forsvaret ikke vist de ventede takter og efter sæsonens to første kampe har man produceret femte færrest sacks, ottende færrest turnovers samt tilladt 11. flest point i NFL.

Den manglende produktion har nu fået forsvarets leder Myles Garrett op af stolen. I et interview med Mary Kay Cabot fra Cleveland.com udtalte Garrett sin tydelige frustration som følgende:

– Jeg er frustreret over, at mine holdkammerater ikke leverer bedre, når jeg bliver opdækket af to eller tre modstandere på hvert eneste spil. Vi får slet ikke nok ud af alle de gunstige dueller, vi skaber ved, at modstanderne bruger flere spillere på at stoppe mig, vurderede Myles Garrett.

I den seneste spillerunde leverede Garrett blot tre assisterede tacklinger mod Houston Texans. Ifølge Garrett selv skyldtes det, at han blev opdækket af flere spillere, end han nogensinde før har prøvet:

– Det var tydeligt for enhver, at de (Texans, red.) satte alt ind for at stoppe mig. De betaler i forvejen (Laremy, red.) Tunsil boksen for at beskytte deres quarterback, men alligevel fik han hjælp af en eller to andre holdkammerater på hvert eneste spil. Det er min nye virkelighed, og det er vi nødt til at udnytte som hold, understregede Myles Garrett.

Myles Garrett og Cleveland Browns’ forsvar får mulighed for at kickstarte sæsonen, når de møder Chicago Bears søndag d. 26. september kl. 19.00. Som tidligere beskrevet på Gul Klud starter Bears med Justin Fields bag center som følge af Andy Daltons skade.

Læs mere: It’s Justin Fields time!