Cleveland Browns’ defensive tackle Malik McDowell blev tirsdag anholdt foran en skole efter at have gået nøgen rundt og slået en politimand ned.

Det lokale politi i Deerfield Beach i Florida fik tirsdag et opkald om, at en mand gik nøgen rundt nær en skole. Det viste sig at være defensive tackle Malik McDowell fra Cleveland Browns, og da politiet forsøgte at få kontakt til McDowell, angreb han for fuld styrke mod betjenten.

McDowell blev senere anholdt og kautionen er sat til 31.000 dollar.

McDowell har flere gange tidligere været på kant med loven. Han blev valgt af Seattle Seahawks i anden runde af 2017-draften, men inden han kom på banen, fik han en dom for spirituskørsel, som kostede ham 12 måneders betinget fængsel.

I december samme år blev han dømt for uorden efter en episode på en natklub i Atlanta.

I februar 2019 blev McDowell også sigtet for overfald, modsætte sig anholdelse og at føre et køretøj i påvirket tilstand, og i april blev han sigtet for at gemme en stjålen bil.

Det blev for meget for holdet, og efter to hektiske sæsoner hos Seahawks valgte de at fritstille ham i marts 2019. I maj måned sagsøgte Seahawks ham, da han ikke havde tilbagebetalt en bonus på 800.000 dollar.

McDowell startede 14 kampe for Browns i år.