Cleveland Browns running back Kareem Hunt blev stoppet af politiet for at køre for stærkt, men sagen udviklede sig i en hel anden retning.

Der blev nemlig fundet, hvad politiet beskriver som, “små mængder af marijuana” i bilen.

Ifølge en rapport fra politiet i Rocky River (en velhaverforstad vest for Cleveland), blev Kareem Hunt stoppet for at køre for stærkt. Da politimanden bad Hunt om kørekortet bemærkede han imidlertid, at det lugtede af marijuana fra bilen.

Runningbacken blev sat ind på bagsædet i politibilen, mens de to politimænd undersøgte Hunts bil. De fandt marijuana tre steder i bilen, blandt andet i en rygsæk på bagsædet.

Mængden var dog ikke nok til at anholde Kareem Hunt, og han fik kun en fartbøde.

Næsten som et standardsvar skrev Cleveland Browns kort ud: “Vi er opmærksomme på situationen og undersøger den nærmere.” NFL kom også med en udtalelse, hvor de fortalte at de var underrettet om begivenheden, men ikke ønskede at udtale sig yderligere.

Sagen er kommer lige i kølvandet på den seneste uheldige episode med Antonio Brown, som er anholdt og løsladt på kaution. Det affødte dette tankevækkende tweet:

Den 24-årige Kareem Hunt åbnede 2019-sæsonen med otte kampes karantæne for at have slået en kvinde på et hotel forrige år. Han blev fritstillet af Chiefs i november 2018, og skrev kontrakt med Cleveland i februar sidste år.

Skriv en kommentar