I den seneste bizarre sag om den tidligere NFL-receiver Antonio Brown, har han meldt sig selv, og er nu løsladt mod kaution.

105.000 dollars eller små 700.000 kr. Så meget skulle Antonio Brown lægge for fortsat at have sin frihed, og ikke spankulere rundt bag tremmer i en fin orange heldragt, inden hans seneste sag kommer for en dommer.

Antonio Brown i retten i Fort Lauderdale, Florida. Foto: AP

Men om man kalde det frihed er måske så meget sagt.

Han har fået tilhold mod den chauffør hele sagen drejer sig om, han skulle indlevere alle sine våben(!) og sit pas. Han skal gennem en mentalundersøgelse indenfor de næste 10 dage. Og han skal gå med en fodlænke (hvilket gør det meget svært at løbe stærkt på en footballbane i øvrigt).

Antonio Brown arresteret for både vold og tyveri

Her er sagen i korte træk.

En varevognschauffør skal levere varer til Antonio Brown i sidstnævntes hjem. Prisen er 4.000 dollars. Brown nægter at betale, og chaufføren igen. Inden når Brown dog at kaste en sten efter chaufføren, som rammer varevognen.

Efter Brown har talt med chaufførens chef og bekræftet at han vil betale for både varer og skader på varevognen (860 dollars = lidt over 5000 kr.), kommer chaufføren tilbage.

Brown nægter dog at betale de 860 dollars. Chaufføren vender om og går igen, hvorefter Antonio Brown og dennes træner Glenn Holt overfalder chaufføren, der pådrager sig flere skader.

Holt tager nøglerne til varevognen fra chaufføren og med hjælp fra Brown og flere venner på stadet, begynder de selv at tage de kasser chaufføren er kommet med, som der stadig ikke er betalt for.

Dermed anklages Brown for både vold og tyveri, mens Holt anklages for tyveri. Brown meldte fredag sig selv til politiet.

Antonio Brown meldte fredag sig selv til politiet. Foto: CBS

Skriv en kommentar