Cincinnati Bengals har sikret sig kvalitet på runningback-positionen for de kommende år. Holdet er blevet enige med Joe Mixon om en fireårig forlængelse med en samlet værdi på 48 millioner dollar.

Cincinnati Bengals har fået sig en ny quarterback i form af Joe Burrow, og holdet virker opsat på at sikre en god gruppe af våben omkring ham de næste mange år.

Det kommer nu runningback Joe Mixon til gode, da han er blevet enige med Bengals om en forlængelse af sin kontrakt, så han nu er på kontrakt i Cincinnati de næste fem år. Samlet har hans forlængelse en værdi på 48 millioner dollar.

Joe Mixon blev valgt af Bengals i anden runde af 2017-draften og har i alle sine tre sæsoner været fast inventar på Bengals’ angreb. I 2018 og 2019 har han været Bengals klare etter på runningback, og i begge sæsoner er han nået over 1.000 yards på trods af en ganske ringe offensiv linje.

24-årige Mixon var en kontroversiel spiller i 2017-draften, da han i college blev dømt for vold, efter han slog en kvinde, som han var end i en diskussion med. Slaget fik kvinden til at dratte omkuld og slå hovedet ned i kanten på et bord, og kvinden endte med en brækket kæbe.

Mixon har dog ikke været i problemer i sin NFL-tid, og nu ligner han en nøglebrik på Bengals’ angreb et godt stykke ud i fremtiden.