Cincinnati Bengals er stadig uden sejr efter 11 kampe, og nu har træner Zac Taylor valgt at skifte quarterback igen. Andy Dalton, der blev bænket for tre kampe siden, er tilbage som starter.

Det er ikke en sjov 2019-sæson for Cincinnati Bengals-fans, og den unge cheftræner Zac Taylor har også fået sin sag for i Cincinnati. Efter 11 opgør er holdet stadig uden sejr, og Taylor leder med lys og lygte efter en sejrsopskrift.

For tre uger siden valgte han at bænke den mangeårige quarterback Andy Dalton for at få mulighed for at vurdere rookie Ryan Finley. Efter tre kampe med Finley har Taylor dog set nok, og på ugens pressemøde fortalte han, at Dalton vil være under center på søndag.

32-årige Andy Dalton har været Bengals’ startende quarterback siden 2011-sæsonen og havde sin bedste sæson i 2015, hvor han dog sluttede året som skadet. Hans niveau over de seneste år har dog været faldende sammen med resten af holdet, og i de otte kampe inden bænkningen i år præsterede han blot ni touchdowns og hele otte interceptions.

Det var dog bedre end Finley, der har set ganske overmatchet ud, og i sine tre starter har ramt på under halvdelen af sine kast for blot 158 yards i snit pr. kamp.

Bengals har vundet to kampe færre end det næstdårligste hold i NFL, så selv med en sejr i de kommende kampe ville de ligge til at vælge først i næste års draft.