Den talentfulde receiver har kontraktudløb efter denne sæson, men står det til Green selv, fortsætter han hos Cincinnati

Der var mange spekulationer op til NFL’s handelsdeadline, hvorvidt Bengals’ stjernereceiver A.J. Green ville blive handlet væk. En handel ville give fin mening, da Green er 31 år gammel, og Bengals ligner et hold, der er adskillige sæsoner væk fra at kunne spille med om slutspilspladser.

Stjernereceiveren har dog ingen planer om at skulle væk fra holdet, der draftede ham tilbage i 2011. Ifølge Paul Dehner Jr. fra The Athletic er Green og Cincinnati igen begyndt at forhandle om en kontraktforlængelse. Green skulle eftersigende være fuldt indstillet på at fortsætte – og formentligt afslutte – karrieren hos Bengals, men han vil ikke have, at holdet franchisetagger ham.

Det skyldes formentligt, at han frygter en skade under den ene sæson, franchisetagget varer. I et sådan tilfælde vil han ikke have meget at forhandle med, da han da vil være 32 år gammel og næppe vil kunne få en lang kontrakt med mange garanterede penge.

I stedet kan Bengals få lov at give ham en længere kontrakt, hvor han måske får en dårligere årsløn end et franchisetag, men til gengæld har mere sikkerhed i form af flere garanterede penge.