A.J. Green underskrev fredag sit etårige franchise tag, men det bliver næppe den sidste kontrakt, Green kommer til at skrive under på. Den 31-årige receiver ser sig selv spille i NFL i fire sæsoner mere

Selvom A.J. Green har været en af NFL’s bedste receivers, når han har været på banen, så har skader sat et stort spørgsmålstegn ved, hvor mange år den 31-årige receiver har tilbage.

Skaderne var utvivlsomt også en stor årsag til, at Bengals ikke forlængede med Green i offseason, men i stedet gav ham det etårige franchise tag.

På trods af alt dette er hovedpersonen dog selv sikker på, at han har mange gode år tilbage i tanken. Det fortalte han til journalisten Tyler Dragon fra lokalmediet Cincinnati Enquirer.

– Jeg har i hvert fald fire fremragende år tilbage. Fremragende år. Jeg har altid ønsket at spille 15 år, men lige nu føler jeg, ‘måske kan jeg spille endnu længere’. Mit krop har det godt, så vi må se. Jeg tager det år for år.

For Green handler det ikke kun om kroppen og skader, men også glæden ved at spille football. Og den har han stadig.

– Når jeg er færdig med at spille og trækker mig tilbage, så bliver det fordi, at jeg ikke elsker spillet mere. Men jeg elsker stadig spillet. Jeg elsker træninger, men når de følelser forsvinder, så stopper jeg.

Selvom skader har begrænset ham til samlet at spille i ni kampe over de sidste to sæsoner, så vil Green ikke ladefrygten for skader påvirke sit spil.

– Jeg vil ikke have det (frygten for skader) siddende i baghovedet eller begrænse mit spil for at undgå skader. Jeg vil bare ud og spille football. Hvad end Gud har planlagt for mig, så lader jeg det ske.

Green blev valgt som nummer fire af Bengals i 2011-draften og var i mange år en af ligaens mest dominerende receivers. Han greb for over 1.000 yards i syv af sine første ni sæsoner i ligaen, før han missede hele sin tiende sæson med en ankelskade.