Efter otte år i NFL har Cincinnati Bengals’ offensive linjemand Clint Boling valgt at stoppe karrieren. Det sker efter, han opdagede en blodprop efter 2018-sæsonen.

De sidste mange år har den offensive linjemand Clint Boling været en pålidelig del af Bengals’ angreb. Fremover skal Bengals dog finde andre løsninger på guard-positionen, da Clint Boling har valgt at stoppe karrieren efter otte år i ligaen.

Karrierestoppet kommer som følge af, at han kort efter 2018-sæsonen opdagede en alvorlig blodprop i arterien mellem hjertet og lungerne. Den er sandsynligvis opstået i løbet af sæsonen, og Boling ønskede ikke at risikere en gentagelse i fremtiden.

Clint Boling blev valgt af Bengals i fjerde runde af 2011-draften, og siden 2012 har han været fast mand på den offensive linje. I alt blev det til 109 kampe som starter for Bengals. I en pressemeddelse skriver han:

– Efter otte år i NFL er det tid til at stoppe karrieren af helbredsmæssige grunde. Det er ikke en let beslutning, men det er den rigtige for mig, min kone Kelly og vores to små døtre. Jeg vil gerne takke Brown-familien (Bengals’ ejere red.) for at give mig muligheden for at spille hele min karriere hos Bengals. Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater, trænere, fans og alle, der har støttet mig gennem min karriere