Rookie quarterback Justin Fields har skrevet under på sin første NFL-kontrakt med Chicago Bears.

Bears har fået papir på kronjuvelen i deres 2021-draftårgang. Klubben fik torsdag en længe ventet underskrift, da quarterback Justin Fields satte sine hiroglyffer på en 4-årig kontrakt med klubben.

Der var ikke de store overraskelser i beløbene, der følger værdien for et nr. 11 valg i draften. Fields får 18,9 millioner dollars i sine fire første år samlet med ca. 11,1 millioner dollars i hånden.

Læs også: Gul Klud kontrakttracker – De har skrevet under

For en glad college-amatør er det trods alt noget af en omvæltning, med en check stukket i hånden på, hvad der svarer til ca. 68 millioner kroner.

Lige nu er han officielt backup for Bears til starter Andy Dalton, som klubben hentede i Dallas i free agency, men mon ikke Fields ser banen i løbet af 2021-sæsonen.

Bears var meget pressede på lønloftet inden sæsonen, og er derfor nødt til at fifle lidt rundt med andre kontrakter for at få den sidste rookie-kontrakt på plads. Klubben valgte offensive tackle Teven Jenkins i anden runde, og han er den eneste af Bears picks, de ikke har fået papir på endnu.