Carolina Panthers fortsætter oprustningen inden 2023-sæsonen.

Carolina Panthers bliver det fjerde hold, som får fornøjelsen af Justin Houston i NFL. Efter langvarige forhandlinger er parterne blevet enige om en etårig aftale, som potentielt indbringer Houston i omegnen af 50 millioner danske kroner.

Med Justin Houston ombord får Carolina Panthers’ forsvar en erfaren spiller, som har bevist sit værd i NFL. Houston indtræder sin 13. sæson som professionel, og han står foreløbigt noteret for 163 kampe, hvori han har leveret 111,5 sacks. Således er han én af 41 spillere i ligaens historie, som har præsteret minimum 100 sacks.

Justin Houston beviste i fjor, at han stadigvæk har niveauet til at gøre en forskel i NFL. Den 34-årige linebacker leverede 9,5 sacks i 14 kampe, og derfor forsøgte Baltimore Ravens efter sigende også at forlænge aftalen med Houston.

Carolina Panthers har ledt efter et supplement til Brian Burns, siden de lod Haason Reddick skifte i free agency efter 2021-sæsonen. De lokale journalister, som følger Panthers’ sæsonforberedelser tæt, har også skrevet flittigt om, at Panthers’ presspil har haltet efter i løbet af træningslejren, hvilket har understreget behovet for en ny forstærkning, før sæsonen løber af stablen.