Trods en ganske usædvanlig offseason er Atlanta Falcons’ quarterback begejstret for udsigterne til at spille med en af holdets nytilkomne spillere

Todd Gurley blev fyret af Los Angeles Rams, men runningbacken fandt hurtigt et nyt hjem hos Atlanta Falcons. Det faktum glæder holdets ubestridte leder, quarterback Matt Ryan, der mener, Gurley var den ideelle spiller at tilføje til holdet.

Ryan har allerede tilbragt tid med holdets nye runningback i det sydlige Californien, hvor både veteraner og nye Falcons-spillere har trænet sammen trods COVID-19s begrænsninger. I et interview med ESPN udtaler Ryan om Gurley:

“Jeg har allerede arbejdet med Todd og han er fremragende. Virkelig, virkelig god fyr. Han er hårdtarbejdende. Han er super klog. Jeg fortalte ham ting én dag, og den næste dag havde han lært det. Jeg var virkelig imponeret over evnerne til at lære detaljer. Du behøver ikke fortælle ham tingene flere gange. Han har bare styr på det.”

Den nu 35-årige quarterback tilføjede, at han var glad for at have Gurley på holdet, og han mente, at runningbacken var en fremragende tilfjøelse.

Den 25-årige runningback stod til at tjene mange penge hos Los Angeles Rams de næste år, men grundet skader og den høje løn endte det i stedet med en fyreseddel til angrebsspilleren.

Efter fantastiske sæsoner i 2017 og 2018 blev det til en rekordstor aftale til Gurley, men Los Angeles bed i det sure æble og erkendte, at det var en fejl blot to år senere. Atlanta lavede nogenlunde samme nummer med deres veteran, Devonta Freeman, der blev fyret tre dage før Gurley. Freeman havde været velspillende, underskrev en kæmpekontrakt og endte som arbejdsløs få år efter.

Selv om han blot er midt i 20erne, har Gurley akkumuleret 1500 boldberøringer i NFL, døjer med gigt i knæet og har været ramt af flere andre småskader. Falcons fik ham til holdet på en simpel et år lang kontrakt.