Los Angeles Chargers drager i denne rundes mandagsopgør til Indianapolis i håb om at vinde deres tredje kamp i træk, mens Colts, der har tabt fire kampe i træk håber at ende den negative stime.

Puhaa, der er ikke meget der er gået den rigtige vej for Indianapolis Colts i denne sæson. De startede inden sæsonen med store slutspilsforhåbninger, men står nu med en record på 4-9-1 og er dermed ude af slutspilskampen. Det absolutte lavpunkt i sæsonen kom i sidste uge mod Vikings, hvor Colts smed en føring på 33-0 ved pausen og endte med at tabe 39-36. Colts blev dermed indehaver af en knap så imponerende rekord ved at have smidt den største føring i ligaens historie. Hvor mon Colts’ mindset og motivation befinder sig i denne uge? Rykker de for alvor sammen i bussen og leverer en flot præstation? Eller falder holdet fuldstændig sammen?

Nederlaget i sidste uge har også fået Colts til at skifte quarterback fra Matt Ryan, der både har været medvirkende til at smide den største føring i Super Bowl og med sidste uges kamp nu også  at smide den største føring i ligaens historie. Av…

Chargers er i modsætning til Colts inde i en rigtig fin rytme. De har endda chance for at sikre sig en slutspilsplads med en sejr, da både Patriots og Raiders tabte i weekenden. Chargers har vundet tre ud af deres sidste fire kampe, men de har alle været utroligt tætte. Faktisk har alle Chargers’ otte sejre i år været inden for én scoring. Så måske skal vi forberede os på endnu en nervepirrende afslutning når de to hold tørner sammen i nat.

Nyt på skadesfronten

Indianapolis Colts må undvære TE Kylen Granson og CB Kenny Moore II til mandagsopgøret. Dog er hele resten af mandskabet klar til kampen mod Chargers.
Los Angeles Chargers har heller ikke mange spillere på skadeslisten, men må dog undvære CB Kemon Hall i aftenens opgør.

Hold øje med…

Kan Nick Foles lave mirakler igen?
Selvom det efterhånden er fire år siden at Foles som backup førte Eagles til en Super Bowl titel, og ikke rigtigt har bidraget med forfærdeligt meget siden tiden hos Eagles, så kan Colts måske håbe på, at Foles kan finde noget af magien fra 2017-sæsonen frem igen. Dog skal Foles opererer bag en af NFL’s dårligste offensive linjer til at beskytte quarterbacken, hvilket ikke er en optimal situation at træde ind i for Foles. Derudover er han også uden holdets store offensive stjerne Jonathan Taylor. Forhåbentligt kan Foles få en god start på kampen og ramme Michael Pittman et par gange og komme ind i en god rytme. Det bliver nok næppe en præstation på Super Bowl niveau, men måske kan Foles alligevel give Chargers kamp til stregen. Han har i hvert fald lært os at man aldrig må dømme ham ude.

Chargers skal blive ved med at give Austin Ekeler bolden
I sidste uge mod Colts havde Vikings’ runningback Dalvin Cook en fremragende kamp. Han løb for 95 yards på 17 forsøg og greb også bolde for 95 yards, hvilket inkluderede et touchdown. Derfor bør opgøret mod Colts også være noget Austin Ekeler ser frem til med julelys i øjnene. Ekeler er et fantastisk våben i kastespillet, hvilket er noget Chargers er nødt til at udnytte når de møder Colts, der sidste uge så ringe ud når Dalvin Cook fik kastet bolden i sin retning.


Forudsigelse

Det er uden tvivl to hold, der er på vej i meget forskellige retninger, der mødes i mandagskampen i denne runde. Colts har lige smidt NFL-histories største føring og er blot 1-4 siden Jeff Saturday blev cheftræner. Chargers er på vej mod en slutspilsplads og har i den seneste måned spillet god football. Selvom Nick Foles af og til kan lave mirakler, så tror jeg ikke han formår at hive dette Colts mandskab op til en sejr. Chargers er ganske enkelt pt. et bedre hold og har mere momentum. Derfor tror jeg også at vi får en sejr til udeholdet i denne kamp.

Chargers vinder 34-21