Arizona Cardinals har sikret sig, at den alsidige defensive back Tyrann Mathieu bliver i ørken-staten i yderligere fem sæsoner med en kontrakt, der gør ham til den rigeste safety i NFL.

Arizona Cardinals kan nu glæde sig over at have to af NFLs bedste defensive backs de næste mange år. Ud over Patrick Peterson har Bruce Arians og Co. nemlig også sørget for, at Tyrann Mathieu vil være at finde på holdet i lang tid.

The #AZCardinals and Tyrann Mathieu have reached an agreement on a 5-year deal, source said. It’s worth roughly $12M per year. Huge.

— Ian Rapoport (@RapSheet) 2. august 2016

Mathieu har skrevet under på en fem-årig forlængelse med en værdi på 62,5 millioner dollars, beretter NFL Media Insider Ian Rapoport. Forlængelsen indeholder 40 millioner garanteret.

‘The Honey Badger’ rev korsbåndet over i sit ene knæ i en kamp mod Eagles i december, men det har altså ikke forhindret de to parter i at blive enige om en kæmpe kontrakt.

Tyrann Mathieu’s extension with Cardinals is worth $62.5 million with $40M in guarantees, @RapSheet reports https://t.co/nwTzS9S7nr

— Around The NFL (@AroundTheNFL) 2. august 2016

Der er dog heller ikke noget at sige til det, da Mathieu både kan dække store tight ends, hurtigere wide receivers og blitze som en linebacker.

Den 24-årige slot cornerback og safety har stadig ikke trænet med sine holdkammerater i træningslejren, men ifølge hans seneste meldinger på Twitter, føler han sig klar.  

Wish y’all could see me move around.. #Savage

— Tyrann Mathieu (@Mathieu_Era) 1. august 2016