Pittsburgh Steelers har skrevet kontrakt med den ottedobbelte Pro Bowl-spiller.

Pittsburgh Steelers har hentet en tiltrængt forstærkning ind til forsvarets bagerste geledder. Mike Tomlins mandskab har indgået en toårig aftale med Patrick Peterson, som potentielt indbringer sidstnævnte i omegnen af 100 millioner danske kroner.

Selvom Patrick Petersons er nået til sin karrieres efterår, beviste han i fjor, at han fortsat har niveauet til at gøre sig gældende som startende cornerback i NFL. I 2022-sæsonen var Peterson ét af få lyspunkter på Vikings’ forsvar, hvor han leverede 66 tacklinger og forcerede fem interceptions.

Umiddelbart ligner det også, at Patrick Peterson får en betydningsfuld rolle i Pittsburgh. I skrivende stund råder Steelers blot over Levi Wallace, Arthur Maulet og Ahkello Witherspoon, medens Cam Sutton er skiftet til Detroit Lions og William Jackson III er blevet fritstillet.

I løbet af sin karriere står Patrick Peterson noteret for 34 interceptions, hvilket rækker til en delt førsteplads med Harrison Smith for flest interceptions blandt aktive spillere i ligaen.